Preasfințitul Părinte Ilarion Făgărășanul a îndemnat credincioșii să parcurgă postul cu pace și bucurie

Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Sibiului i-a îndemnat duminică pe credincioșii prezenți la Mănăstirea „Sfântul Apostol Andrei” din Berivoi să parcurgă postul cu pace și bucurie.

În continuare, Preasfinția Sa a spus că „postul trebuie ținut cu liniște și cu mulțumire duhovnicească și credincioșii să vină cât mai des la Biserică, pentru a se spovedi și pentru a se împărtăși cu Trupul și Sângele Domnului Iisus Hristos, ca să se poată bucura în ziua Nașterii Mântuitorului împreună cu îngerii care au cântat în jurul ieslei din Betleem”.

Îndemnul ierarhului a fost rostit în cadrul Sfintei Liturghii oficiate la Mănăstirea brașoveană Berivoi, informează Arhiepiscopia Sibiului.

La sfârșitul Sfintei Liturghii, Preasfințitul Părinte Ilarion Făgărășanul a citit Pastorala Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române la prima Duminică a Postului Nașterii Domnului din anul 2018.

În încheiere, ierarhul a mulțumit Mitropolitului Laurențiu al Ardealului pentru binecuvântarea de a sluji în această duminică la Mănăstirea Berivoi.

Protosinghelul Iosif a mulțumit Părintelui Episcop vicar pentru vizita sa pastorală și l-a invitat să vadă stadiul lucrărilor de pictură la paraclisul mănăstirii.

Foto credit: Arhiepiscopia Sibiului

Comentarii Facebook


Știri recente