Pr. Dan Damaschin: Cine „Ajută un copil să meargă la școală” poate câștiga un automobil

Părintele Dan Damaschin anunță că toți cei care donează în cadrul campaniei „Grăuntele de muștar – Ajută un copil să meargă la școală” pot câștiga un automobil rulat marca Mercedes-Benz pe care i l-a dăruit o româncă aflată în Germania.

Campania presupune susținerea a 9000 de copii să înceapă anul școlar fără lipsuri. Din donațiile primite, Părintele Dan Damaschin și Asociația „Glasul Vieții” pregătesc pentru fiecare copil câte un pachet în valoare de aproximativ 250 de lei cu îmbrăcăminte, rechizite și alte lucruri necesare pentru școală. La ora actuală, mai sunt pe listă 2494 copii.

„Avem o veste de mare… viteză pentru cei cu inima mare cât limuzina din poză: puteți câștiga această superbă mașină germană! Cum? Avem sub umbrela noastră 9000 de copilași, care așteaptă cu sufletul la gură un pachet cu hăinuțe și toate cele trebuincioase, odată cu începerea școlii. Donați 250 de lei ca să „conducem” un copil isteț pentru noul an școlar și intrați în tombola al cărei mare premiu este acest automobil Mercedes de colecție”, a scris pe Facebook Pr. Dan Damaschin.

„Pe 12 septembrie 2021, mai spre seară, când toți școlarii mei s-au liniștit pentru școală, va avea loc marea extragere a câștigătorului și toți cei care au contribuit la alcătuirea pachețelelor au șansa de a scoate Mercedesul singuratic afară din parcarea noastră”, anunță preotul.

Pentru donații

a) Direct într-unul din conturile deschise la Banca Transilvania:

Asociația ,,Glasul Vieții”
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)
Cod Swift BTRLRO 22

b) Pe site-ul Asociației „Glasul Vieții”, cu cardul.

c) În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”.

d) Prin PayPal la adresa [email protected]

e) Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.

f) Pentru Western Union, MoneyGram, RIA, avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil.


Vezi și:


Sursă foto: Facebook / Dan Damaschin

Comentarii Facebook


Știri recente