Pr. Constantin Necula conferențiază în Episcopia Sloboziei și Călărașilor

Cu arhiereasca binecuvântare a Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Biroul pentru catehizarea tineretului al Centrului Eparhial, va organiza marți, 19 aprilie 2016, la Sala Galax din Slobozia, ora 18:00 și miercuri, 20 aprilie 2016, ora 18:00, în Sala mare Barbu Știrbei a Consiliului Județean Călărași conferința duhovnicească Tinerii și Libertatea, după cum informează site-ul oficial al Eparhiei.

Va conferenția Pr. Constantin Necula, Consilier Pastoral – Misionar și de imagine al Mitropoliei Ardealului și Profesor Universitar la Facultatea de Teologie din Sibiu, adresându-se tuturor, tinerilor și seniorilor, preoților și profesorilor de religie, precum și celorlalți mireni.

Acest eveniment se încadrează în manifestările anului 2016 Anul omagial al educației religioase a tineretului creștin ortodox și Anul comemorativ al Sfântului Antim Ivireanul și al tipografilor bisericești, precum și Mărturisirea spre desăvârșirea credinței ortodoxe în Episcopia Sloboziei și Călărașilor.

Comentarii Facebook


Știri recente