Pr. Constantin Necula conferențiază în Episcopia Sloboziei și Călărașilor

Cu arhiereasca binecuvântare a Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Biroul pentru catehizarea tineretului al Centrului Eparhial, va organiza marți, 19 aprilie 2016, la Sala Galax din Slobozia, ora 18:00 și miercuri, 20 aprilie 2016, ora 18:00, în Sala mare Barbu Știrbei a Consiliului Județean Călărași conferința duhovnicească Tinerii și Libertatea, după cum informează site-ul oficial al Eparhiei.

Va conferenția Pr. Constantin Necula, Consilier Pastoral – Misionar și de imagine al Mitropoliei Ardealului și Profesor Universitar la Facultatea de Teologie din Sibiu, adresându-se tuturor, tinerilor și seniorilor, preoților și profesorilor de religie, precum și celorlalți mireni.

Acest eveniment se încadrează în manifestările anului 2016 Anul omagial al educației religioase a tineretului creștin ortodox și Anul comemorativ al Sfântului Antim Ivireanul și al tipografilor bisericești, precum și Mărturisirea spre desăvârșirea credinței ortodoxe în Episcopia Sloboziei și Călărașilor.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente