Poți împodobi bradul cu fapte bune? Ornamentele pictate manual care ajută familiile cu mulți copii

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor te ajută să împodobești bradul cu fapte bune față de familiile cu mulți copii.

Pro Vita Iași vinde globuri pictate manual de voluntari într-o campanie prin care susține elevii din familiile numeroase.

În cadrul Programului de solidaritate pentru familia cu mulți copii – „Sfântul Stelian”, sunt oferite în prezent burse lunare de 200 de lei pentru 30 de elevi. Organizatorii speră să crească acest număr până la 40 prin vânzarea ornamentelor.

Globurile pro-viață au tematică diversă: familie, maternitate, natură, bucurie, sărbători, etc. Acestea sunt din sticlă, de mărimi diferite, au ambalaj propriu și sunt pictate manual.

Campania are loc pe pagina de Facebook Pro Vita Iași.


Pro Vita Iaşi este un departament misionar al Arhiepiscopiei Iaşilor care funcţionează din anul 2011 şi are ca misiune Salvarea, Protejarea şi Îmbunătăţirea vieţii. Activităţile principale se concentrează în jurul informării şi consilierii adolescenților pe probleme specifice vârstei , sprijinirea femeilor aflate în criză de sarcină și a familiilor cu mulți copii, salvarea copiilor de la avort.

Foto credit: Pro Vita Iași

Comentarii Facebook


Știri recente