Peste 50 de copii au participat la Tabăra de creație de la Mănăstirea Nămăiești, ediția a II-a

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul al Eparhiei Argeșului, prin Biroul de Catehizare, a organizat recent o tăbără de creație la Mănăstirea Nămăiești. La aceasta au participat peste 50 de copii din centrele de catehizare de la 10 parohii din Protoieria Câmpulung Muscel.

În cadrul activităților, copiii au aflat istoria Mănăstirii Nămăiești, au vizitat muzeul etnografic al lăcașului de cult și au învățat pricesne religioase în cinstea Mântuitorului și a  Maicii Domnului, informează site-ul oficial al Arhiepiscopiei.

Pictorul Liviu Cioacă, director al Casei de Cultură Tudor Mușatescu din municipiul Câmpulung Muscel, le-a vorbit copiilor despre simbolurile iconografice din reprezentările Mântuitorului și Maicii Domnului. Activitatea a continuat cu un atelier de pictură.

La eveniment au fost prezenți: părintele Dan Obrocea, consilier învățământ și activități cu tineretul, părintele protoiereu Petre Moșoianu, părintele Daniel Oprescu, de la parohia Mărcuș, precum și părintele Vasile Ilina, responsabilul biroului de catehizare al Protoieriei Curtea de Argeș.

Comentarii Facebook


Știri recente