Peste 100.000 români au vizitat Palestina în 2018

„Peste 100.000 români au vizitat Palestina în 2018. Basilica Travel organizează cel mai important eveniment de pelerinaj în Palestina” și este preferată de turiști pentru „corectitudine și seriozitate”, a declarat pentru Trinitas TV Jiries Qumsiyeh din cadrul Ministerului Palestinian al Turismului.

Printre preferințele pelerinilor s-au aflat Betleemul și Ierusalimul, locurile în care s-a născut și a propovăduit Mântuitorul Iisus Hristos.

Reprezentantul Ministerului Turismului din Palestina s-a aflat la București pentru a participa la Târgul de Turism al României care s-a desfășurat în perioada 14-18 noiembrie 2018 la Romexpo.

„Suntem bucuroși de această colaborare care s-a intensificat, mai ales după vizita doamnei ministru la Patriarhia Română și la Agenția de Pelerinaje Basilica”, a adăugat Jiries Qumsiyeh.

Agenția de Pelerinaje Basilica Travel a fost prezentă la ediția de toamnă a Târgului de Turism cu numeroase oferte atât pentru finalul acestui an, cât și pentru 2019.

Mai multe detalii despre tarife, serviciile incluse și condițiile de participare pot fi consultate pe site-ul oficial al Agenției de pelerinaje Basilica Travel.

Foto credit: Sorin Ionițe / Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente