„Pe aripile culturii române”. Spectacol de Ziua Culturii Naționale pe Aeroportul Internațional Henri Coandă

Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni va marca Ziua Culturii Naționale printr-un spectacol organizat luni pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București – terminalul plecări. Proiectul este intitulat „Pe aripile culturii române”.

Evenimentul, care va avea loc luni, 15 ianuarie 2018, începând cu ora 12,00, va cuprinde momente muzicale susținute de: Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului, Dinu Iancu Sălăjanu, Ilie Caraș și de Taraful „Pasărea”.

Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului îi va bucura pe cei prezenți cu un concert de muzică tradițională și un recital de poezie eminesciană, informează Departamentul de comunicare al institutului „Eudoxiu Hurmuzachi”.

Moderatorul spectacolului va fi actorul Silviu Biriș.

Prin acest proiect, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni își propune să promoveze valorile culturale și spirituale românești în rândul românilor din țară și din diaspora, dar și al cetățenilor străini care tranzitează aeroportul pe data de 15 ianuarie 2018.

Proiectul „Pe aripile culturii române”, ajuns la a treia ediție, este organizat de Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni și Compania Națională Aeroporturi București.

Foto credit: Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” 

Comentarii Facebook


Știri recente