Patru parohii din Episcopia Italiei construiesc casă pentru o familie cu trei copii din Vaslui

Patru parohii românești din Italia construiesc o casă pentru o familie cu trei copii din Vaslui. Enoriașii au cumpărat deja materialele de construcție, în valoare de 1.900 de euro.

Beneficiarii acțiunii de sprijin sunt Cătălin și Adelina Sintoader, doi părinți tineri din localitatea Văleni, județul Vaslui. Deși se confruntă cu multe greutăți materiale, cei doi nu au refuzat cele trei daruri primite de la Dumnezeu: copiii lor.

Din ajutorul primit de la mai multe mănăstiri, ei au reușit să-și cumpere o căsuță, care însă este foarte degradată și riscă să se prăbușească fără lucrări de consolidare. Ca să poată locui în siguranță, mai au nevoie să adauge o cameră cu hol.

Parohiile Roma II, III și IX și Parohia Ostia II au cercetat cazul și au decis să ajute familia, cumpărând materialele de construcție. Colecta va continua.

Pentru datele de contact ale parohiilor din Episcopia Italiei, consultați harta interactivă (click pe dreptunghiul cu săgeată de pe banda gri – stânga). Parohiile care și-au asumat această lucrare se găsesc în partea de centru a Eparhiei Italiei:

Foto credit: Episcopia Italiei

Comentarii Facebook


Știri recente