Patru muzee din Capitală se redeschid miercuri

Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Colecțiilor de Artă, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” și Muzeul Național de Istorie a României se redeschid pentru public începând de miercuri, 20 mai 2020.

Accesul se va face cu respectarea măsurilor de siguranță impuse de starea de alertă, în grupuri de maximum trei persoane, la un interval de cinci minute, informează ziare.com.

Potrivit unui anunț postat pe site-ul Muzeului Național de Artă al României, programul temporar de vizitare va fi de miercuri până duminică, în intervalul orar 11:00 – 17:00, publicul având acces în Galeria de Artă Europeană și Galeria Națională de la sediul central, precum și la Muzeul Colecțiilor de Artă.

În timpul vizitei, publicul este invitat să urmeze setul de reguli stabilite conform Ordinului de ministru nr. 2855 din 15/05/2020.

Muzeul Național al Satului va fi deschis de luni până duminică, între orele 10:00 și 18:30. Vezi condițiile în care poate fi vizitat pe site-ul oficial al instituției.

Și Muzeul Național de Istorie a României își deschide porțile de miercuri până duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Vezi detalii pe pagina oficială de Facebook.

Comentarii Facebook


Știri recente