Patriarhul Daniel a acordat diplome și distincții lucrătorilor Misiunii Diaconia

Părintele Ciprian Ioniță, Consilier Patriarhal, a înmânat miercuri, la Chișinău, diplome și distincții oferite de Părintele Patriarh Daniel lucrătorilor Misiunii Diaconia cu ocazia împlinirii a două decenii de activitate.

Consilierul Patriarhal Ciprian a oficiat Sfânta Liturghie împreună cu clericii de la Biserica „Sânta Treime” din Chișinău. Slujba a fost urmată de acordarea diplomelor și distincțiilor.

Acestea le-au fost acordate lucrătorilor Misiunii Diaconia pentru activitatea depusă în apărarea și slujirea dreptei credințe, în promovarea valorilor și a filantropiei creștine.

Distincții

Distincția „Sf. Ioan Gură de Aur”. Foto: Facebook / Igor Belei
  • Ordinul „Sfântul Ioan Gură de Aur” – Igor Belei, director executiv;
  • Ordinul „Sanctus Stephanus Magnus” – Oleg Paraschiv, secretar general și Pr. Ioan Cosoi, coordonatorul Centrului de Resurse „Călăuza Solidarității”.

Diploma Anului omagial 2021

  • Mihaela Belei – coordonatoarea programului „În brațele mamei”;
  • Anna Ceban – coordonatoarea departamentului PR & Foundraising;
  • Ana Galiț – contabil-șef;
  • Nistor Vasile – administrator.

Nu au fost uitați nici colaboratorii Misiunii Diaconia, care au primit distincții de vrednicie de la Înaltpreasfințitul Părinte Petru, Mitropolitul Basarabiei.


Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei activează în Republica Moldova din 2001 și este membră a Federației Filantropia a Patriarhiei Române.

Are ca misiune să dezvolte modele de intervenție socială bazându-se pe abordarea omului după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și își propune să creeze o societate activă și ghidată de valorile creștine.

Foto credit: Misiunea Diaconia

Comentarii Facebook


Știri recente