Parohia Timișoara Iosefin a donat spitalelor timişene echipamente medicale de peste 35.000 lei

Parohia Timișoara Iosefin, în colaborare cu Fundația parohială „Preot Ioan Olariu” și Societatea Femeilor Creștin Ortodoxe din Timișoara, a făcut o donaţie substanţială către mai multe unităţi medicale de pe raza judeţului Timiş.

Este vorba despre măști faciale (peste 8.000), mănuși de protecție, componente medicale necesare în maternitate, prosoape, în valoare de peste 35.000 lei.

Acestea au fost direcţionate către Secția de Neonatologie a Maternității Bega din Timișoara, personalul medical al Spitalului Județean Timișoara, Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Timișoara și Spitalul din Deta.

Echipamentele medicale au fost dăruite în semn de solidaritate cu personalul medical care se află în slujirea aproapelui în această perioadă de epidemie.

Parohia Timișoara Iosefin desfăşoară și alte proiecte sociale care au ca scop îmbunătățirea vieții aproapelui.

Foto credit: Arhiepiscopia Timişoarei

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…