Parohia Horia: Concursul de biciclete a ajuns la a treia ediţie

Concursul de biciclete destinat copiilor din Parohia Horia, Protopopiatul Roman, a ajuns la a treia ediţie. Competiţia s-a desfăşurat în perioada 5-7 septembrie.

„Au participat 70 de copii împărțiți pe două categorii de vârstă, băieți și fete, care au parcurs pe biciclete trasee stabilite de organizatori. Au fost supravegheați pe toată desfășurarea concursului de cadre didactice, de personal medical și de reprezentanți ai secției de Poliție Horia, respectându-se normele sanitare impuse de legislația în vigoare”, au anunţat organizatorii pe site-ul eparhial.

Fiecare ediţie a fost organizată în proximitatea hramului bisericii – Naşterea Maicii Domnului, iar anul acesta premierea s-a desfăşurat la vecernia din ajunul sărbătorii, în data de 7 septembrie. Foto credit: Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului.

Copiii au fost răsplătiți de organizatori cu frumoase premii pentru efortul lor, constând în 26 de ghiozdane, 12 tablete, diplome, cupe  și medalii.

Competiţia a fost organizată în contextul Anului omagial al pastorației părinților și copiilor și al Anului comemorativ al filantropilor ortodocși români.

Sursă foto: Public domain

Comentarii Facebook


Știri recente