Părintele Petru Moga – cetățean de onoare al Municipiului Câmpina

Părintele Petru Moga, parohul Parohiei Sfântul Nicolae din cartierul câmpinean Slobozia a primit Diploma de Cetățean de Onoare al Municipiului, după cum ne-a menționat Pr. Grigore Meșteroaie.

Evenimentul a avut loc joi, 26 mai 2016, în cadrul ultimei ședințe publice a Consiliului Local Câmpina, județul Prahova, ca urmare a Hotărârii Consiliului Local, votată unanim în data de 21 aprilie 2016.

Oferirea acestei distincții din partea autorităților locale câmpinene a avut la bază activitatea culturală  de excepție, împletită armonios  cu cea pastoral-misionară și edilitară manifestate cu sârguință și cu dăruire de către părintele Petru Moga, slujitor vrednic al Bisericii, etalon desăvârșit în direcția reușitei unei pastorații ce a coagulat o comunitate vie, strânsă  liturgic în jurul unei biserici ridicată din temelii, rezultat al dialogului practic dintre arhitect, constructor și preot slujitor.

După primirea titlului, Părintele Petru Moga a adresat mulțumiri celor prezenți, accentuând faptul că această cinste aparține și membrilor parohiei.

Comentarii Facebook


Știri recente