Părintele Claudiu Banu: Mulțumesc mult că mi-ați îmbrăcat copiii!

Părintele Claudiu Banu îi consideră copiii săi pe beneficiarii așezământului social pe care l-a fondat la Techirghiol.

„Mulțumesc mult tuturor celor care ați rupt din al vostru și mi-ați îmbrăcat copiii de la Așezământul social, cu haine noi”, a scris el pe Facebook la finalul ultimei campanii încheiate cu succes.

Preotul ceruse ajutorul urmăritorilor săi la achiziționarea de haine pentru două mame și cinci copii care au ajuns în regim de urgență la centru. Părintele a vrut neapărat să fie haine noi: „Da, cu haine noi. Viață nouă, haină nouă, minte nouă și suflet înnoit”, a subliniat Pr. Banu în textul de mulțumire.

„Personal, mă simt copleșit, ați depășit orice așteptare, copiii sunt foarte încântați de la mic la mare, mamele la fel, iar mesajele curg în continuare”.

„Ați înțeles un lucru, pe care mulți astăzi nu-l mai înțeleg, să îmbraci un om lipsit, așa cum te îmbraci pe tine însuți, să pui preț pe binele făcut și să nu fie din prisosul tău, sau mai rău, din ce arunci”, a spus Pr. Claudiu Banu.

Coordonatorul centrului social din Techirghiol spune că îi răsună mereu în minte și în suflet cuvintele pe care i le-a adresat Arhiepiscopul Teodosie în 6 august, la inaugurarea așezământului: „Părinte Claudiu ai patru copii, dar de acum vei avea zeci”.

Centrul fondat de Părintele Banu este destinat copiilor abandonați sau provenind din familii dezavantajate social și mamelor aflate în dificultate. Puteți susține activitățile Așezământului social „Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare” din Techirghiol prin donații folosind datele de mai jos:

Parohia Sfântul Mare Mucenic Mina,
Banca Românească
RO31 BRMA 0140 0141 0230 0000
Sursă foto: Facebook / Preot Banu Claudiu

Comentarii Facebook


Știri recente