Palatul Parlamentului | Conferință dedicată referendumului pentru căsătorie și familie

Sala Avram Iancu a Palatul Parlamentului a găzduit marţi, 25 aprilie 2017, conferința intitulată Referendumul pentru căsătorie și familie. Analiză și implicații, informează site-ul coalitiapentrufamilie.ro.

Subiectul dezbaterii l-a constituit inițiativa legislativă de revizuire a Constituției României privind definirea termenului de familie. Manifestarea a fost organizată de Coaliția pentru Familie împreună cu ADF International.

Evenimentul a beneficiat de prezența unor specialiști de reputație internațională ȋn drept constituțional, jurişti, lideri politici, reprezentanţi ai cultelor creştine și organizațiilor neguvernamentale.

***

Coaliția pentru Familie este o inițiativă civică fără personalitate juridică, independentă de orice partid politic și neafiliată confesional, deschisă tuturor celor care împărtășesc valorile familiei tradiționale. Coaliția pentru Familie are în componență peste 40 de asociații și fundații și reprezintă, informal, inițiativa legislativă a cetățenilor de revizuire a Constituției României.

Foto credit: Coaliția pentru familie

 

Comentarii Facebook


Știri recente