Oapseți la Centrul de plasament „Prietenia“ din Botoșani

Sâmbătă, 8 noiembrie, de sărbătoarea Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil, un grup de eleve de la Şcoala Gimnazială nr. 11 Botoşani, însoţite de şapte profesoare, au venit în vizită la colegele lor de la Centrul de plasament „Prietenia“ din Botoşani, informează Ziarul Lumina. Scopul vizitei a fost sărbătorirea onomasticii elevelor cu numele de Mihaela şi Gabriela.

După ce au făcut cunoştinţă cu cele cinci fete care îşi sărbătoreau onomastica, s-a format o echipă pentru pregătirea unui tort. Restul elevelor, atât din centru, cât şi de la Şcoala Gimnazială nr. 11 Botoşani, au socializat cu ajutorul mai multor jocuri, coordonate de d-ra prof. de sport Carmen Socianu. Când prăjitura a fost gata, în uralele şi aplauzele tuturor celor prezenţi, s-a cântat „Mulţi ani trăiască!“ fetelor cu numele Mihaela sau Gabriela, după care sărbătoritele au primit daruri din partea elevelor de la Şcoala 11, dar şi din partea doamnelor profesoare Paraschiva Chiriac, Gabriela Popovici, Violeta Teslic, Camelia Gavril, Florica Rotariu, Carmen Socianu si Rozalia Groza.

Activitatea pe care o considerăm o reuşită s-a numit „La mulţi ani, Mihaela şi Gabriela!“ şi face parte dintr-un proiect ce se va derula pe tot parcursul anului, intitulat „Bucuria de a dărui“. La activitate au participat cu multă bucurie eleve din clasele a VIII-a AB şi a III-a A.

Comentarii Facebook


Știri recente