O picătură de sânge pentru viața aproapelui

Campania de donare de sânge inițiată de Patriarhia Română sub coordonarea părintelui Arhim. Ciprian Grădinaru, eclesiarhul Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, a continuat joia aceasta la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române. Voluntarii de la Paraclis și angajații Centrului de Transfuzie Sanguină Bucureşti i-au așteptat încă de dimineață pe donatori.

„Ne bucurăm de receptivitatea Jandarmeriei Române şi mulţumim cu această ocazie conducerii Jandarmeriei Române, domnului general Olaru. Campania de donare de sânge în colaborare cu Jandarmeria Română se desfăşoară în toată ţara. Începând de astăzi până pe 25 noiembrie ea are loc în Bucureşti, Constanţa, Cluj Napoca, Dolj, Mureş, Braşov, Bacău şi Timişoara. Ne bucurăm de prezenţa în număr mare a jandarmilor care au răspuns în mod afirmativ apelului nostru de a se alătura acestei campanii”, a declarat pentru TRINITAS TV Arhim. Ciprian Grădinaru.

Singura soluţie pentru a putea face față nevoilor de sânge este donarea. Jandarmii au înțeles acest lucru mai ales că nu sunt la prima acțiune de acest fel.

Numărul credincioșilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii care se alătură campaniei de donare de sânge este tot mai mare. În prezent, campania se desfășoară la nivel național.

Potrivit statisticilor, o persoană are nevoie de sânge o dată la 3 secunde. Sub 2% dintre români donează, numai 60% din nevoia de sânge fiind acoperită în țară. Campania este una fără precedent, mai ales prin numărul mare de voluntari care participă.

Comentarii Facebook


Știri recente