O parohie din Capitală a ajutat 100 de copii din judeţul Prahova

Prin sprijinul oferit de Parohia Sfinții „Trei Ierarhi” – Fundeni, Protoieria II Capitală, aproximativ o sută de copii din mai multe parohii din Protoieria Vălenii de Munte au primit daruri, miercuri, 22 decembrie 2021.

Copiii provin din familii vulnerabile, fără posibilităţi materiale, şi cu mulţi copii.

Cu susţinerea părinților copiilor grădiniței „Suflet de copil”, care își desfășoară activitatea în cadrul parohiei Sfinții „Trei Ierarhi” – Fundeni, părintele paroh Gheorghe Pop le-a dus copiilor îmbrăcăminte şi alimente, care le-au adus un zâmbet de bucurie.

„Bucurându-ne de sprijinul Părintelui Gheorghe Pop, am adus puțină alinare unor copii pe care viața nu i-a menajat și am venit să le aducem un mesaj asigurându-i că nu sunt singuri și prin mila lui Dumnezeu și bunăvoința semenilor îi vom sprijini ori de câte ori va fi nevoie”, a declarat Părintele Mihail Peneș, Protopop de Vălenii de Munte.

Aceasta a fost una dintre multe acţiuni filantropice desfăşurate de Protoieria Vălenii de Munte cu sprijinul unor parohii din București sau din municipiul Ploiești, precum și al sectoarelor Social Filantropic și Învățământ și activități cu tineretul ale Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Foto credit: Protoieria Vălenii de Munte

Urmăreşte-ne pe Twitter: @agentiabasilica

Comentarii Facebook


Știri recente