O nouă ediție a proiectului Tineri în Biserică

Departamentul de Tineret din cadrul Sectorului Social – Misionar și activități cu tineretul al Episcopiei Caransebeșului anunță reluarea proiectului „Tineri în Biserică” în protopopiatele Reșița și Băile Herculane, după cum a precizat Părintele Mihai Ciucur.

Proiectul se adresează copiilor cu vârste între 10-15 ani, se va desfășura în perioada noiembrie 2013 – martie 2014 și are ca scop formarea unor nuclee de copii și tineri în parohiile participante, în vederea implicării lor active în viața Bisericii.

Activitățile proiectului vor include concursuri de cunoștințe religioase, întâlniri cu tinerii, precum și excursii și tabere de creație oferite participanților. Pentru acest proiect se vor selecta patru parohii, câte două din fiecare protopopiat, termenul limită de înscriere fiind data de 1 noiembrie 2013. În urma primei ediții a proiectului, demarat în luna octombrie a anului trecut, au luat ființă patru centre de tineret în orașele: Reșița, Oravița, Anina și Moldova Nouă, centre care sunt în curs de dezvoltare și de extindere și din care fac parte aproximativ 80 de tineri și copii.

Informații suplimentare legate de înscrierea și participarea la proiect se pot obține folosind adresa de e-mail: [email protected] și numărul de telefon 0734.77.34.77, persoana de contact: pr. insp. Mihai Ciucur.

Comentarii Facebook


Știri recente