O mare artistă alături de copiii Sfântului Pantelimon

Irina Petrescu cunoscuta actriță de teatru și film a trecut la cele veșnice în data de 19 martie. Enoriașă fidelă a Parohiei „Sfântul Pantelimon” – Foișorul de foc, a fost totodată și susținătoarea proiectului „Ateneul Sfântului Pantelimon”.

„Doamne Irina Petrescu a fost sufletul proiectului Ateneul Sfântului Pantelimon. Cu discreția și delicatețea dânsei, avea sufletul la fel de curat ca sufletul unui copil. Se apropia de acești copii așa cum mi-aș fi dorit ca mulți alții din parohia noastră să se aproprie și să se aplece asupra educației copiilor, cu acea timiditate ca nu cumva să îi intimideze”, a mărturisit pentru TRINITAS TV Pr. Bogdan Teleanu, preot slujitor la Biserica „Sfântul Pantelimon” – Foișorul de Foc.

Implicată trup și suflet în proiectul parohiei, Irina Petrescu a dat contur scenetelor de teatru astfel încât să devină captivante și pentru copii și pentru spectatorii lor.

Irina Petrescu era nelipsită de la premierele Ateneului „Sfântului Pantelimon”. Micii actori au câștigat, de marți, un spectator în ceruri.

Comentarii Facebook


Știri recente