Nouă apariție editorială

A apărut la Editura Basilica a Patriarhiei Române volumul „Tainele vindecării” al Înaltpreasfințitului Părinte Kallistos Ware, Mitropolit de Diokleia, renumit teolog ortodox britanic și ierarh care a vizitat România în mai multe rânduri.

Cartea, tradusă din engleză de Florin Caragiu, reunește mai multe conferințe ținute de cunoscutul teolog și ierarh în primăvara anului 1999, la un centru creștin din Franța, în cadrul unei reuniuni organizate de Asociația Ortodoxă pentru Pace.

În cunoscutul stil colocvial și, simultan, erudit, mitropolitul de Diokleia vorbește despre două teme actuale la vremea aceea, în preajma campaniei de bombardare a Serbiei, dar și în vremea noastră: pacea și sănătatea.

Ca oricare dintre cărțile mitropolitului Kallistos, și aceasta este una de care cititorul se va bucura atât duhovnicește, cât și civic, filozofic și literar.

Volumul poate fi cumpărat de la Librăria Cărților Bisericești (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Krețulescu), Galeriile „Cuvântul vieții”, prin comandă pe internet la adresa [email protected], precum și de la pangarele bisericilor și mănăstirilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Comentarii Facebook


Știri recente