Noi emisiuni la TRINITAS TV

TRINITAS TV a introdus în grila de programe mai multe emisiuni noi. Televiziunea Patriarhiei Române vine cu formate noi și atractive destinate publicului larg. Așa cum și-a propus încă de la înființare și cum făcut-o și până acum, TRINITAS TV încearcă să fidelizeze telespectatorii cu programe educative și culturale.

De data aceasta, Televiziunea Patriarhiei Române şi îndreptat atenția spre cei mai mici pe care îi invită, în fiecare sâmbătă, de la ora 14.00, alături de Andra Biruță, la Atelierul de (re)creație! Vor descoperi și învăța cum pot confecționa diferite obiecte, jucării sau alte lucruri inedite. Toate detaliile sunt oferite de specialiști în domeniu: artiști plastici sau educatori.

Pentru iubitorii de muzică, TRINITAS TV vă propune, pe lângă deja cunoscuta emisiune „Sunet și Lumină”, unde puteți asculta piese celebre din muzica clasică, și programul ”10 minute cu muzică”. Realizatorul emisiunii, compozitorul Laurențiu Topală, propune de această dată subiecte diverse din lumea muzicii. Fie că ne descoperă viaţa şi opera unor personalități, fie că ne explică vocabularul muzical sau ne prezintă unele instrumente, cele 10 minute vor fi cu siguranță un bun prilej de a ne îmbogăți cultural. Emisiunea este difuzată sâmbăta, de la 18:10.

„Teologie academică și viață bisericească” este, de asemenea, o noutate în grilă. Programul își propune să aducă în atenția telespectatorilor un dialog al ideilor. Marile teme teologice, întâlnirea cu filosofia, sociologia, istoria ideilor și artele sunt doar câteva direcții pe care această producție și le propune. Printre invitații celor patru realizatori, profesori de teologie din București, Iași, Cluj și Sibiu, se vor afla academicieni, oameni de cultură, profesori universitari, teologi și iubitori de frumos – în general. Vă invităm să urmăriți aceste dialoguri, duminica, de la ora 19.30.

O altă noutate apare în emisiunea ”Cuvânt pentru suflet”, una dintre cele mai populare și urmărite producții. Fiecare ediție este transpusă în limbaj mimico-gestual. Astfel, sfaturi duhovnicești de larg interes pot fi primite și de pesoanele cu deficiențe de auz. Emisiunea este difizată de luni până vineri, de la ora 18.00 și, în reluare, sâmbăta și duminica.

Toate emisiunile pot fi urmărite și online, accesând adresa trinitastv.ro

Comentarii Facebook


Știri recente