Noi apariții în Colecția Acatiste și vieți de sfinți

La o zi după sărbătoarea Sfântului Gheorghe, ardelenii și maramureșenii își vor cinsti ocrotitorii, luminătorii și păstrătorii credinței Ortodoxe: pe Sfinții Ierarhi Ilie Iorest, Sava Brancovici și Simion Ștefan, mitropoliții Transilvaniei și pe Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul din Maramureș.

Editura Institutului biblic și de Misiune Ortodoxă a publicat, în format broșură, Viața și acatistul acestui mare ierarh maramureșean, care a mărturisit Ortodoxia ținând piept celor mai aprige amenințări și exilului.

De asemenea, în colecția Acatiste și vieți de sfinți a apărut și broșura cu Viața și acatistul altui mare ierarh, de această dată mitropolit al Țării românești, Sfântul Grigorie Dascălul, pomenit pe 22 iunie, potrivit TRINITAS TV.

Cele două broșuri pot fi cumpărate de la Librăria Cărților Bisericești (Intr. Miron Cristea nr. 6), Librăria „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Krețulescu), Galeriile „Cuvântul Vieții”, prin comandă pe internet la adresa [email protected], precum și de la pangarele bisericilor și mânăstirilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Comentarii Facebook


Știri recente