Născuți din inimă: De Ziua Adopției, Veronica Iani oferă gratuit versiunea digitală a cărții ei despre adopție

De Ziua Adopției, scriitoarea Veronica Iani oferă gratuit versiunea digitală a cărții sale, intitulată „Tudor. O poveste despre adopție”.

„Adopția înseamnă dragoste, iar fiecare copil adoptat este o binecuvântare. De Ziua Adopției ofer în dar această carte ca semn al bucuriei pentru toți copiii născuți din inimă, pentru părinții care au adoptat sau vor adopta un copil și pentru toți sprijinitorii adopției”, transmite Veronica Iani.

Cartea este cea de-a treia din colecția „Fiecare viață este un dar” a editurii Life Learning Education. Această colecție de autor conține cărți pentru copii mari și mici scrise și ilustrate de  Veronica Iani.

Scopul ei este de a promova o cultură a vieții în familii. Cărțile prezintă cu bun simț, umor și tandrețe, pe înțelesul copiilor, concepte precum dezvoltarea intrauterină, Sindromul Down, adopția, frumusețea copilăriei.

Descarcă de aici gratuit versiunea digitală a cărții „Tudor. O poveste despre adopție”, scrisă și ilustrată de Veronica Iani.

Anul trecut, cartea Veronicăi Iani despre adopție a inspirat lucrările copiilor participanți la una dintre edițiile concursului „Spune-mi o poveste pentru suflet!” (SOPS), coordonat de scriitoarea Ioana Revnic.

Copiii au citit cartea, apoi au trimis lucrări literare și artistice care au avut ca temă adopția. Albumul cu desenele copiilor poate fi răsfoit aici.

Toate cărțile Veronicăi Iani, inclusiv cele de educație pentru caracter, pot fi comandate pe site-ul veronicastories.com.

Foto credit: Ilustrație de Veronica Iani din cartea „Tudor. O poveste despre adopție”

Comentarii Facebook


Știri recente