Moment catehetic în parohia argeşeană Zărnești 1

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului, prin Biroul de Cateheză și Activități cu Tineretul, împreună cu Protoieria Mioveni, la parohia Zărneşti 1 cu hramul „Sfântul Ioan Botezătorul” a avut loc ieri, 7 ianuarie 2015, ora de cateheză, după săvârşirea Sfintei Liturghii, potrivit eparhiaargesului.ro.

Copiii din grupa de cateheză sunt elevi ai Şcolii Generale Zărneşti şi împreună cu doamna profesoară Preda Alina Georgeta au fost primiţi cu multă dragoste de părintele Stan Constantin. Ora a început la 12,00 şi a fost susţinută de părintele paroh. La această întâlnire au participat copii din grupa de cateheză, dar şi credincioşi care sărbătoreau hramul bisericii.

În cuvântul rostit s-a subliniat faptul că Sfântul Ioan Botezătorul a fost o personalitate de excepţie, un suflet nobil, cu o ţinută morală vrednică de admiraţie, gata de jertfă, însuşiri care-l definesc ca un adevărat profet. Mesajul lui este absolut necesar şi azi, poate mai mult ca oricând în istorie, pentru că se constată abateri de la regulile elementare de bună convieţuire.

Ora de cateheză s-a încheiat prin cântarea troparului Botezului Domnului.

Comentarii Facebook


Știri recente