Mitropolitul Banatului și-a sărbătorit onomastica la masă cu oamenii nevoiași

Mitropolitul Banatului și-a serbat onomastica vineri luând prânzul cu beneficiarii Centrului de Suport pentru Situații de Urgență și Criză din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara. Mitropolitul este un sprijinitor important al instituției sociale, pentru care oferă periodic cantități însemnate de alimente.

Înaltpreasfințitul Părinte Ioan a stat la masă cu persoane fără adăpost care în prezent locuiesc în 11 containere racordate la utilități din cadrul Centrului de Suport pentru Situații de Urgență și Criză de la Pădurea Verde, Timișoara.

Aceștia au mâncat hrană caldă împreună cu înaltul ierarh și i-au dedicat mai multe cântece de ziua lui, printre care și pricesne.

Foto: Direcția de Asistență Socială Timișoara

Momentul a fost imortalizat într-un tablou realizat pe loc de Sebastian Alexa, educator la unul din centrele Direcției de Asistență Socială Timișoara.

Mitropolitul Banatului le-a oferit mâncare caldă și migranților aflați în grija Direcției de Asistență Socială la Liceul CFR din localitate.

Generozitatea sărbătoritului s-a revărsat și către alte persoane nevoiașe, direcționând către Cantina Socială a Direcției de Asistență Socială Timișoara o cantitate importantă de legume, fructe și conserve, au transmis reprezentanții instituției.

Înaltpreasfințitul Părinte Ioan este binecunoscut pentru tonele de alimente pe care le distribuie periodic către centrele sociale și spitalele publice din județul Timiș.

Foto credit: Direcția de Asistență Socială Timișoara

Comentarii Facebook


Știri recente