Misiunea Socială Diaconia, alături de frații din Ucraina: Într-o dimineață, s-au trezit în altă realitate

Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei a transmis joi un mesaj de solidaritate cu cetățenii ucraineni afectați de conflictul din țara vecină. Misiunea Diaconia și-a asumat să le ofere ajutor umanitar refugiaților împreună cu toate structurile din teritoriu ale Mitropoliei.

„În aceste momente pline de durere, Diaconia Vă îndeamnă la rugăciune și solidaritate pentru frații noștri din Ucraina”, au scris pe Facebook reprezentanții Misiunii Sociale Diaconia.

„Să manifestăm cu toții bunătate și empatie ca să putem adăposti, hrăni și îmbrăca oamenii care astăzi dimineață s-au trezit într-o altă realitate. Una în care, mai mult ca niciodată, e nevoie să le fim alături.”

„Împreună cu toate structurile teritoriale ale Mitropoliei Basarabiei vom sprijini umanitar oamenii care fug din calea războiului. #prayforukraine”, se încheie mesajul.

Misiunea Socială „Diaconia” este structură a Mitropoliei Basarabiei şi membră a Federației Filantropia a Patriarhiei Române. Organizația a împlinit anul trecut două decenii de existență.

Foto credit: Facebook / Misiunea Socială Diaconia

Urmărește-ne pe Telegram: t.me/basilicanews

Comentarii Facebook


Știri recente