Mihai Neşu, la 8 ani de la accident: Slavă lui Dumnezeu pentru toate

În data de 10 mai 2019 s-au împlinit opt ani de la tragicul accident care l-a lăsat paralizat pe fostul fotbalist Mihai Neşu. Deşi a urmat o perioadă grea pentru acesta, toate încercările l-au apropiat mai mult de Dumnezeu.

Pe contul oficial al fundaţiei sale, Mihai Neşu a postat vineri o imagine însoţită de mesajul: „8 ani din noua mea viaţă. Slavă lui Dumnezeu pentru toate”.

Fostul internaţional a vorbit anul trecut într-un interviu despre momentele grele din viaţa sa şi despre apropierea de Dumnezeu care s-a produs, în cazul lui, după cumplitul accident.

„Vreau să fac parte din echipa lui Hristos – dacă nu-L ai pe Dumnezeu, n-ai nimic în viață”, spunea atunci fostul sportiv.

Fundaţia Mihai Neşu

După accident, el a înfiinţat fundaţia Fundația Mihai Neșu aducând mângâiere, speranță și bucurie multor copii cu diferite dizabilități neuromotorii din Oradea și Județul Bihor, dar și părinților lor.


Orice întâlnire cu Mihai Neșu este o lecție de viață – PS Sofronie


Dacă în iunie 2015, la deschidere, capacitatea centrului era de 30 de copii, în prezent, Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii ocrotit de Sfântul Ierarh Nectarie din Oradea deservește un număr de 80 de copii.

În cadrul centrului beneficiază de terapii diverse precum: therasuit therapy, kinetoterapie, logopedie, terapie ocupațională și hidroterapie. În viitor se doreşte construirea unui centru mult mai mare și mai spațios care să se adreseze și adulților.

Citeşte şi: Meciul care a început cu „Tatăl nostru”: Legendele fotbalului românesc au jucat la Oradea pentru Mihai Neșu

Foto credit: RTV

Comentarii Facebook


Știri recente