Mihai Neşu a vizitat Muntele Athos

Mihai Nesu la Sfantul Munte Athos

Fostul fotbalist Mihai Neşu a vizitat Muntele Athos în perioada 4-8 iulie .

Pe pagina de facebook Uniţi pentru Mihai a fost postată miercuri, 4 iulie, o imagine cu Mihai Neşu împreună cu Pantelis Kapetanos şi George Ogăraru însoţită de mesajul: Dis de dimineața, cu mare bucurie, în drum spre Muntele Athos!!

Mihai Neșu este un fost internațional român care și-a încheiat cariera fotbalistică la 28 de ani în urma unui accident petrecut la antrenamentul echipei FC Utrecht din data de 10 mai 2011, când și-a fracturat o vertebră cervicală ce l-a lăsat paralizat de la umeri în jos.

Accidentul însă l-a apropiat mai mult de Dumnezeu.

Fundaţia Mihai Neşu

După accident, fostul sportiv a înfiinţat fundaţia Fundația Mihai Neșu aducând mângâiere, speranță și bucurie multor copii cu diferite dizabilități neuromotorii din Oradea și Județul Bihor, dar și părinților lor.

Dacă în iunie 2015, la deschidere, capacitatea centrului era de 30 de copii, în prezent, Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii ocrotit de Sfântul Ierarh Nectarie din Oradea deservește un număr de 80 de copii.

În cadrul centrului beneficiază de terapii diverse precum: therasuit therapy, kinetoterapie, logopedie, terapie ocupațională și hidroterapie. În viitor se doreşte construirea unui centru mult mai mare și mai spațios care să se adreseze și adulților.

Citeşte şi: Meciul care a început cu „Tatăl nostru”: Legendele fotbalului românesc au jucat la Oradea pentru Mihai Neșu

Comentarii Facebook


Știri recente