Mesajul Învierii la credincioșii din cadrul Complexului de Servicii pentru Vârstnici din Orăștie

Bucuria Învierii Domnului nostru Iisus Hristos a fost adusă și la cei care își duc bătrânețile la centrul de vârstnici din Orăștie. Astfel,cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, în Lunea luminată, corul „Arhanghelii” al Parohiei „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” – Orăștie I, împreună cu Părintele Narcis Terchet, protopopul ortodox al Orăștiei, au poposit în mijlocul acestora.

„După ce corul a interpretat imne pascale, părintele protopop i-a încurajat pe credincioși în a nu se lăsa pradă deznădejdii, ci întotdeauna să se agațe de lumina Învierii Domnului. Ori de câte ori au nevoie, bătrâneii pot să vorbească cu preoții ortodocși din Orăștie și să își spună durerile și suferințele care încă mai încearcă sufletul lor sensibil. Apoi, cei prezenți au primit câte o iconiță și un pahar de paști”, a precizat Pr. Narcis Terchet, Protopopul Orăștiei.

Surpriza din partea vârstnicilor nu s-a lăsat așteptată: o veterană de 88 de ani a recitat poezia A venit din cer de sus, impresionând tot auditoriul, iar la final s-a dăruit membrilor corului câte un ou roșu.

Comentarii Facebook


Știri recente