Membrii Fundației Constantin Brâncoveanu, în vizită la Centrul rezidențial Hârja

Centrul rezidențial de îngrijire a persoanelor vârstnice „Sfântul Ștefan cel Mare” Hârja a fost vizitat pe 28 martie 2013 de membrii Fundației „Constantin Brâncoveanu” din Bacău. După cum ne-a relatat pr. Ilarion Mâță, directorul Centrului rezidențial Hârja, membrii fundației băcăuane au susținut un program artistic, informează Ziarul Lumina, Ediția de Moldova.

„Bătrânii au fost puternic impresionați de mesajul pe care Fundația «Constantin Brâncoveanu» l-a transmis. Prin programul susținut, bătrânii noștri au primit speranță, dar și un exemplu de bună practică. Au aplaudat, au fredonat melodii împreună și pentru câteva minute au uitat parcă de suferințe, de dureri și de doruri apăsătoare. Au primit apoi daruri de la vizitatori. Persoanele vârstnice de la Hârja și-au exprimat dorința de a mai petrece astfel de clipe emoționante”, a declarat pr. Ilarion Mâță.

Centrul rezidențial Hârja a fost inclus într-un proiect al Asociației „Constantin Brâncoveanu” din Bacău, care are ca scop vizitarea centrelor destinate îngrijirii persoanelor vârstnice și încheierea de parteneriate.

Comentarii Facebook


Știri recente