Măsoară timpul cu faptele tale, la final

La sediul Centrului social „Popasul iubirii milostive” din parohia „Sfinții Voievozi” – Săvinești a avut loc vineri, 7 mai 2013, cursul de confecționare de lumânări decorative.

Proiectul a fost inițiat de parohia „Sfinții Voievozi” – Săvinești, Protopopiatul Roznov, județul Neamț, în cadrul acțiunii social-educative „Măsoară timpul cu faptele tale”. După cum ne-a relatat pr. paroh Petru Munteanu, la acest curs, organizat de parohia „Sfinții Voievozi” – Săvinești în parteneriat cu Fundatia de Dezvoltare Locală „Speranța” din Tg. Neamț, au participat 12 persoane.

Participanții la curs au primit diplome semnate de partenerii proiectului. Prin cursusul de astăzi s-a încheiat seria acțiunilor social-educative sub genericul „Măsoară timpul cu faptele tale”.

Amintim că primul curs din cadrul acestei acțiuni a avut loc la mijlocul lunii trecute, în parteneriat cu Fundația „Katholische Kirchengemeinde St. Hubertus St. Süstereseel” din Germania și Asociația umanitară „Ursula Honeck” din Piatra Neamț. Atunci, 26 de persoane au urmat un curs de croitorie la finalul căruia au primit o mașină de cusut.

Comentarii Facebook


Știri recente