Marșul pentru viață 2017 | Peste 1000 de sibieni au participat la eveniment

Peste 1000 de sibieni au participat sâmbătă, 25 martie 2017, la Marșul pentru Viață 2017, notează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Punctul de pornire al marșului l-a reprezentat Biserica Înălțarea Domnului de pe Bulevardul Mihai Viteazul. Marșul dedicat protejării vieții s-a încheiat în Piața Mare din municipiu.

Pe o scenă amenajată, organizatorii au transmis mesaje de încurajare pentru tinerii care doresc să-și întemeieze o familie și să aibă copii.

În cadrul cuvântărilor, a fost subliniată nevoia de a înființa cât mai multe centre de consiliere și ajutorare a tinerelor aflate în criza de sarcină.

Potrivit lui Alexandru Dădîrlat de la Departamentul de Tineret al Arhiepiscopiei Sibiului, Marșul pentru Viață este despre iubirea creștină.

Suntem iubire, ne-am născut din iubirea părinților și a lui Dumnezeu. Marșul pentru Viață este despre mamă și copil, însă în egală măsură este despre tată, familie, socri, cumnați, rudenii, prieteni și cunoscuți care au datoria de a nu lăsa mama și copilul singuri, a precizat Alexandru Dădîrlat.

Marșul pentru Viață a avut în acest an tema Ajută mama și copilul! Ei depind de tine!

Comentarii Facebook


Știri recente

Pe scurt: 7 domnitori români filantropi

Pentru că suntem în Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români vă aducem în atenție 7 domnitori români și principalele lor realizări pentru care au rămas în istorie drept filantropi. 1. Sfântul Neagoe Basarab Sfântul Domnitor…

Hram la Huşi închinat Sfintei Chiriachi

Catedrala din Huşi îşi va serba marţi hramul închinat Sfintei Chiriachi, fecioara care a primit moarte martirică în timpul împăratului Diocleţian. Liturghia din data de 7 iulie va fi oficiată de Arhiepiscopul Ioachim al Romanului…