Marșul pentru viață 2017 | Peste 1000 de sibieni au participat la eveniment

Peste 1000 de sibieni au participat sâmbătă, 25 martie 2017, la Marșul pentru Viață 2017, notează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Punctul de pornire al marșului l-a reprezentat Biserica Înălțarea Domnului de pe Bulevardul Mihai Viteazul. Marșul dedicat protejării vieții s-a încheiat în Piața Mare din municipiu.

Pe o scenă amenajată, organizatorii au transmis mesaje de încurajare pentru tinerii care doresc să-și întemeieze o familie și să aibă copii.

În cadrul cuvântărilor, a fost subliniată nevoia de a înființa cât mai multe centre de consiliere și ajutorare a tinerelor aflate în criza de sarcină.

Potrivit lui Alexandru Dădîrlat de la Departamentul de Tineret al Arhiepiscopiei Sibiului, Marșul pentru Viață este despre iubirea creștină.

Suntem iubire, ne-am născut din iubirea părinților și a lui Dumnezeu. Marșul pentru Viață este despre mamă și copil, însă în egală măsură este despre tată, familie, socri, cumnați, rudenii, prieteni și cunoscuți care au datoria de a nu lăsa mama și copilul singuri, a precizat Alexandru Dădîrlat.

Marșul pentru Viață a avut în acest an tema Ajută mama și copilul! Ei depind de tine!

Comentarii Facebook


Știri recente