Marșul care susține viața, organizat din nou la Cluj-Napoca

Pe 21 martie 2015, clujenii vor putea milita din nou împotriva avortului prin participarea la Marșul pentru Viață. Evenimentul este organizat de mai multe asociații laice și religioase, între care și Asociația Studenților Creștini Ortodocși, filiala Cluj-Napoca. Ediția din acest an se desfășoară sub sloganul „Fiecare viaţă este un dar”, potrivit Radio Renaşterea.

Participanții la marș se vor întâlni în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, unde în deschidere se vor ruga împreună, iar apoi cei care doresc vor putea face mărturii legate de experiența sau părerea lor cu privire la avort. Cu mesaje pro viață ei vor porni apoi pe traseul din centrul oraşului.

Scopul principal al „Marşului pentru Viaţă” îl reprezintă susținerea dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane începând cu momentul concepţiei şi până la moartea naturală. Totodată, este o afirmare a familiei tradiționale și a valorilor acesteia, care sunt temelia unei societăți solide și sănătoase.

La aces marş sunt chemaţi să participe copii, tineri, studenţi, adulţi şi familii intregi, toţi cei care cred că avortul în toate formele lui, este o fărădelege în faţa lui Dumnezeu şi o pierdere a vieţii, si vor să fie glasul celor peste 400 de copii avortaţi zilnic în Romania, dintre care 16 numai în Cluj.

Acest eveniment este unul naţional, până la ora actuală s-a anunţat că se va organiza marşul în următoarele oraşe: Bistrița, Dorohoi, Cluj-Napoca, Galați, Deva, Hârlău, Iași, Pașcani, Piatra-Neamț, Bacău, Târgu-Jiu, Constanța, Timișoara, Zalău, Aiud, Alba Iulia, Ocna Mureș, Arad, Brașov, Buzău, Câmpia Turzii, Turda, Sf. Gheorghe, Târgoviște, Craiova, Giurgiu, Ploiești, Satu Mare, Fălticeni, Vicovu de Sus, Lugoj, Slatina, Corabia, Drăgănești-Olt, Balș, Caracal, Călărași, Suceava, Oradea, Mediaș și Năsăud.

Comentarii Facebook


Știri recente