Mănăstirea Prislop a donat 20.000 lei pentru Spitalul Municipal Hunedoara, iar Liga Pensionarilor Hunedoreni 24.000 lei

Mănăstirea Prislop, locul de odihnă al Părintelui Arsenie Boca, s-a alăturat luptei împotriva pandemiei, donând Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara suma de 20.000 de lei, informează Glasul Cetății

Spitalul a postat un mesaj de mulțumire pe pagina sa de Facebook: „Respect și mulțumire celor care aleg să ajute spitalele în aceste momente delicate. Gândurile noastre se îndreaptă spre unul dintre simbolurile ortodoxiei din România, Mănăstirea Prislop”. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de echipament medical de protecție.

În această perioadă, diverse persoane și organizații private au acordat sprijin spitalului. Asociația Liga Pensionarilor Hunedoreni a donat spitalului 24.000 lei, o firmă locală a donat 16 paleți de apă îmbuteliată, alta a pus la dispoziție un hotel pentru personalul medical, iar alte persoane au donat aparate de purificare a aerului.

Județul Hunedoara a înregistrat 541 de cazuri de Covid-19 până în prezent. În țară au fost confirmate până la ora actuală 13.837 de cazuri, din care 5.454 (39%) au fost declarați vindecați.

Foto credit: Avraam Travel

Comentarii Facebook


Știri recente