Managementul serviciilor sociale pentru preoți din Episcopia Devei și Hunedoarei

Începând din luna septembrie 2010, Federația Filantropia împreună cu Patriarhia Română, Instituto de Formation Integral (IFI) și S.C. Global Commercium Development S.R.L. implementează proiectul FORTE – FORMARE TRAINICĂ PENTRU PARTENERIAT SOCIAL. Proiectul se desfășoară pe parcursul a 36 de luni, până în luna august a anului 2013, pe teritoriul României, fiind susținut financiar prin Programul Operațional pentru Dezvoltarea Resurselor Umane – POSDRU.

În perioada 27 – 29 mai 2013 un număr de 20 de preoți din Episcopia Devei și Hunedoarei au participat la cursul „Managementul serviciilor sociale” susținut în cadrul proiectului mai sus menționat de Centrul Național pentru Formare Continuă „Dumitru Stăniloae” din București.

În urma acestui curs participanții au dobândit cunoștințe cu privire la: etapele procesului de oferire de servicii social – filantropice, analiza de nevoi și resurse, modalități de sprijinire social – filantropică a membrilor comunității, principalele tipuri de beneficiari, modalități de acreditare a unui serviciu social – filantropic.

Comentarii Facebook


Știri recente