Lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului continuă

Pentru că temperaturile din ultimele zile au fost mai ridicate, pe Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului s-a suplimentat numărul de muncitori și a fost pregătit terenul de lucru pentru o nouă betonare.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, ing. Mihai Viespe, șef punct de lucru: „Începând de săptămâna aceasta a fost suplimentat numărul de oameni, numărul lor fiind de aproximativ 200. Se lucrează foarte mult la partea de armătură și se fac eforturi pentru a fi topită zăpada în plotul 6 și a se putea turna grinda conform graficului.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…