Lansarea concursului național „Mâini întinse spre lucrarea poruncilor lui Dumenzeu”

Biroul de catehizare a tineretului din cadrul Departamentului de tineret al Episcopiei Caransebeșului anunță lansarea concursului național de miniproiecte implementat de Patriarhia Română prin Sectorul teologic – educațional – „Mâini întinse spre lucrarea poruncilor lui Dumenzeu”.

Concursul este organizat cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, în contextul „Anului omagial al misiunii parohiei și mănăstirii azi” – 2015 și se desfășoară în perioada 20 decembrie 2014 – 21 mai 2015, informează episcopiacaransebesului.ro.

Proiectul se adresează, la fel ca și în anii trecuți, copiilor, preoților și profesorilor de religie implicați în Programul catehetic „Hristos împărtășit copiilor” și urmărește să educe copiii în sensul ajutorării semenilor aflați în suferință.

La concurs se pot înscrie echipe formate din preot, profesor de religie (opțional) și copii din grupa de cateheză (7 și 17 ani, indiferent de număr), care vor concepe și implementa miniproiecte cu caracter filantropic.

Față de edițiile anterioare, noutatea din acest an o constituie faptul că proiectele se pot derula începând chiar din perioada sărbătorii Nașterii Domnului, o perioadă în care lucrarea misionară și filantropică a parohiilor este mai intensă.

Informații suplimentare privind condițiile de înscriere și calendarul activităților se pot obține de la reprezentanții Biroului de catehizare a tineretului, la datele de contact din șematism sau la telefon: 0734.77.34.77

Comentarii Facebook


Știri recente