Lansare de carte la Şcoala 189 din Bucureşti

La Şcoala Generală nr. 189 din Berceni – Bucureşti a avut loc joi, 08 aprilie 2016, lansarea cărţii Călător în timp. Autorul volumului este Patricia Mara Artin, elevă în clasa a opta în cadrul instituţiei de învăţământ din cartierul bucureştean Berceni, informează Eugen Buchiu, Reporter TRINITAS TV.

Un rol important în lansarea acestei cărţi l-a avut profesorul de religie din cadrul şcolii, dl. Cătălin Crimu.

„Evenimentul de astăzi reprezintă un nou pas pentru promovarea tinerelor talente şi arată în primul rând că ora de religie promovează adevărata cultură şi cultura românească. Pentru mine a fost o onoare deoarece am reuşit încă odată să pun în valoare un talent” a precizat profesorul Cătălin Crimu.

„Instituţia noastră a avut astăzi o activitate deosebită şi anume lansarea cărţii elevei Artin Mara Patriciu. Este la cea de-a treia carte publicată cu sprijinul domnului profesor Crimu Cătălin, un profesor deosebit, un dascăl care are menirea necesară şi face cinste acestei şcoli”, a spus Nicoleta Vâlciu, Directorul Şcolii Generale nr. 189 din Bucureşti.

La acest eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai Protopopiatului Sector 4 Capitală, ai parohiei Sfinţii Trei Ierarhi din Berceni, cadre didactice, precum şi numeroşi elevi.

Autoarea, Patricia Mara Artin, a primit din partea şcolii Diploma de merit

04.04

 

Comentarii Facebook


Știri recente

Fundația Sf. Macrina oferă educație pentru sănătate și daruri în produse de igienă pentru persoane vulnerabile social

Fundația „Sfânta Macrina”- Ajutor şi Recuperare Medico-Socială pentru Copii în Dificultate (A.R.M.S), organizație înființată de Arhiepiscopia Bucureștilor, desfășoară, în perioada 18 septembrie – 10 octombrie 2023, ateliere gratuite de educație pentru sănătate în beneficiul persoanelor…