Lansare de carte la Anina, județul Caraș Severin

La Liceul „Mathias Hammer” din Anina, județul Caraș Severin, a avut loc zilele trecute lansarea volumelor „Povestea Zborului” scrisă de către Medeea Prața, elevă în clasa a VII-a a liceului din localitate și „Orizontul Ființei”, cât și „Gânduri despre Ființă” scrise de către părintele Alin Muntean, parohul Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, a precizat Diac. Pavel Canea de la Biroul de presă al Episcopiei Caransebeșului.

Evenimentul cultural s-a desfășurat în prezența unui auditoriu format din elevi și dascăli, alături de reprezentanți ai autorităților locale, domnii Gheorghe Românu și Dorinel Ungureanu, primarul și viceprimarul localității Anina.

Moderatori ai discuțiilor au fost doamna profesoară Viorica Burcaș alături de domnul Ilie Chelariu, director al revistei „Orient Latin” și senior editor al editurii „Eubeea”, ambele din Timișoara.

La discuții au mai luat parte, pe lângă persoanele mai sus amintite, și domnii profesori Nicola Floare, Cornel Boboescu și Claudia Boboescu, alături de domnul Gheorghe Românu.

La sfârșitul discuțiilor, autorii celor trei volume de poezii au împărțit tuturor participanților câte o carte din fiecare volum.

Comentarii Facebook


Știri recente