Jonathan Jackson descrie perioada actuală a vieţii sale prin cuvintele Sf. Pavel: Umblăm prin credinţă, nu prin vedere

Câştigătorul a cinci premii Emmy, Jonathan Jackson a descris perioada actuală a vieţii sale printr-un citat din a doua Epistolă către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel.

Într-un dialog cu editorul de la Digital Journal, renumitul actor şi cântăreţ a spus că titlul actualului capitol al vieţii sale este: „Umblăm prin credinţă, nu prin vedere” (2 Cor. 5:7).

Jonathan Jackson a vorbit şi despre campania de strângere de fonduri iniţiată de monahia Iosifia pentru înfiinţarea unei mănăstiri româneşti în „inima Irlandei”.

Actorul a declarat că va continua să o sprijine pe sora Iosifia, dar şi proiectul  aşezământului monahal.

„Este uimitor ceea ce fac”, a afirmat Jonathan Jackson făcând referire la demersul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale.

Proprietatea pe care va funcționa Mănăstirea Ortodoxă Românească „Izvorul Tămăduirii” din Irlanda a fost achiziționată în luna decembrie a anului trecut.


Pentru donaţii:
Beneficiar: Romanian Orthodox Church in Ireland
Adresa beneficiarului: St John the Baptist Missionary Centre, Drimnagh Castle, Long Mile Road, Dublin 12
Banca: Bank of Ireland (Adresa băncii: 6 Lower O’Connell Street, Dublin 1)
IBAN: IE98BOFI 9000 3324 4356 07
BIC: BOFIIE2D
Contact: monahia Iosifia ([email protected]; Tel: 00353894831802)


De asemenea, actorul a adus în discuţie vizita sa în Grecia de anul trecut prilejuită de premiera documentarului despre viaţa cuviosului Iosif Isihastul în care a avut rolul principal.

Johnatan Jackson

Câştigător a cinci premii Emmy pentru interpretarea din serialul „General Hospital”, cunoscut şi din rolurile pe care le-a avut în alte filme precum „Nashville”, „Tuck Everlasting” sau „Insomnia”, unde a jucat alături de Al Pacino şi Robin Williams, Jonathan Jackson s-a convertit la ortodoxie în urmă cu aproape opt ani.

Jonathan este și vocalistul formației Enation și autor al lucrării „Book of Solace and Madness”, publicată în 2012.

Foto credit: Mike Pont/WireImage

Comentarii Facebook


Știri recente