Istoria bisericească universală – Vol. 1 (Ediția a II-a)

Lucrarea „Istoria bisericească universală: De la întemeierea Bisericii până la anul 1054 – Vol. 1”, Ediția a II-a, a fost publicată recent la Editura Basilica a Patriarhiei Române.

Volumul a apărut prin eforturile unui comitet de elaborare a manualului de Istorie Bisericească Universală, format din cadre didactice de specialitate aflate sub coordonarea Pr. Prof. Dr. Viorel Ioniţă.

„În calitate de coordonator al acestui volum, dau slavă Milostivului Dumnezeu pentru ajutorul Său în finalizarea acestui proiect care prezintă lucrarea Bisericii Sale în lume pe parcursul primului mileniu creștin”.

„În același timp, mulțumesc respectuos, în numele întregului comitet de autori, Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, pentru încrederea acordată nouă. Mulțumesc și colegilor din acest comitet, pentru tot sprijinul cu care m-au acompaniat pe parcursul, adeseori sinuos, al elaborării acestui volum”.

„Recomandăm acest prim volum al manualului de Istorie Bisericească Universală tuturor studenților, masteranzilor și doctoranzilor în Teologie, precum și tuturor celor interesați de istoria Bisericii lui Hristos pe parcursul primului ei mileniu”, a precizat Pr. Prof. Dr. Viorel Ioniţă.

Răsfoieşte publicaţia!

Volumul poate fi achiziţionat prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești, prin comandă la [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

Foto credit: Librăria Cărților Bisericești

Urmăreşte-ne pe Twitter: @agentiabasilica

Comentarii Facebook


Știri recente