Întrunire a Consiliului Național al elevilor

Duminica aceasta se va încheia, la Băile Herculane, o întâlnire de lucru a tinerilor care fac parte din Consiliu Național al Elevilor. Ziua de sâmbătă a fost dedicată întâlnirii elevilor și profesorilor participanți cu Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului.

„Cred că aceste întâlniri cu tinerii sunt benefice și organizatorii au insistat foarte multe ca pe lângă celelalte activități pe care le au în aceste zile petrecute la Herculane să aibă loc și această întâlnire duhovnicească chiar în paraclisul așezământului monahal de la Băile Herculane. Ne-am bucurat să îi avem ca oaspeți pe toți acești tineri din țara noastră, reprezentații elevilor din toate județele României”, a declarat pentru TRINITAS TV PS Părinte Lucian.

Întâlnirea a avut loc în paraclisul Mănăstirii „Nașterea Maicii Domnului” și „Sfânta Mare Muceniță Varvara” din stațiune.

Tinerii au purtat un dialog deschis cu ierarhul și au pus întrebări pe teme de interes.

La final, ierarhul a rostit o scurtă meditație și o rugăciune pentru elevii, profesorii și însoțitorii lor. Toți cei prezenți au primit icoane și cărți de rugăciuni.

Comentarii Facebook


Știri recente