Întâlnirea Asociației clujene Oastea Domnului

La Biserica „Sfântul Prooroc Ilie” din cartierul clujean Mărăști, a avut loc, sâmbătă, 5 octombrie, întâlnirea anuală a Asociației „Oastea Domnului”, filiala Cluj-Napoca. Evenimentul a debutat cu oficierea slujbei Vecerniei și a continuat cu un program duhovnicesc, cu poezii și imne religioase, informează „Ziarul Lumina”.

Participanții s-au bucurat și de prezența Înaltpreasfințitului Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului, care le-a adresat un cuvânt de învățătură. Pornind de la cuvintele Sfântului Apostol Pavel, „Nimeni să nu disprețuiască tinerețile tale, ci fă-te pildă credincioșilor: Cu cuvântul, cu purtarea, cu dragostea, cu duhul, cu credința și cu curăția” (I Timotei 4, 12), IPS Părinte Mitropolit Andrei i-a îndemnat pe tineri la cumințenie și curăție, pentru ca ei să constituie un reper moral în societate.

„Dacă Sfântul Apostol Pavel i-a scris lucrul acesta lui Timotei, eu cred că vi-l scrie și frățiilor voastre. Pentru că într-o lume dezorientată, debusolată, trebuie și repere morale. Și cine să constituie reperele morale dacă nu tinerii cuminți, credincioși, care efectiv pot fi pildă cu viața lor?”, a spus ierarhul. La final, IPS Părinte Andrei le-a împărțit celor prezenți cărți religioase.

Comentarii Facebook


Știri recente