Întâlnirea anuală ATORG 2012

În perioada 12-14 octombrie 2012, Asociația Tinerilor Ortodocși Români din Germania (ATORG) invită la întâlnirea anuală a tuturor membrilor și susținătorilor asociației.

Ediția de anul acesta va fi găzduită de parcul de vacanță Feriendorf Dorado, parc situat în apropiere de Berlin, într-o zonă înconjurată de păduri și lacuri.

Invitata întâlnirii este Maica Siluana Vlad, cunoscută și iubită pentru apropierea sa de tineri și pentru activitatea misionară de propovăduire a Ortodoxiei și de consiliere în special în rândul tinerilor. Preacuvioșia Sa va susține o conferință cu tema ‘Sănătate, boală, vindecare și mântuire prin Iisus Hristos. Sănătate sufletească și trupească prin credință’, fiind apoi alături pentru discuții și întrebări.

Anul acesta întâlnirea va fi onorată și de participarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Serafim Joantă, precum și a președintelui asociației, Preasfințitul Episcop-vicar Sofian Brașoveanul, care vor participa împreună cu tinerii și la discuțiile pe grupe de lucru.

O încheiere deosebită o va constitui în acest an slujba de sfințire a subsolului bisericii noi din Berlin, ce va purta hramul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, sfânta pe care o sărbătorim chiar în ziua de 14 octombrie.

Venind în întâmpinarea dorinței tinerilor participanți la întâlnirile din anii anteriori, programul din acest an va cuprinde pe lângă conferință și întâlnire organizatorică, discuții pe grupe cu participarea ÎPS Serafim și PS Sofian, momente de rugăciune și activități de recreere.

Comentarii Facebook


Știri recente