Întâlnire pregătitoare pentru Reuniunea Tinerilor Ortodocși, la Buzău

Miercuri, 27 august 2014, la Biblioteca „Ghenadie Episcopul”, din cadrul Centrului eparhial din Buzău, a avut loc o întâlnire pregătitoare cu toți participanții care vor reprezenta Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei la Reuniunea Tinerilor Ortodocși de la Baia Mare, după cum ne-a transmis Dragoș Olteanu.

Întrunirea a fost prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ciprian, ierarhul locului, care a subliniat importanța evenimentului, în contextul crizei morale și spirituale din societatea românească.

Pr. Prof. Cristian-Marius Dima, consilier eparhial la Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, a prezentat obiectivele, calendarul și activitățile reuniunii. De asemenea, s-au discutat subiecte ce țin de motivația și așteptările pe care le au participanții la acest eveniment, precum și probleme de ordin practic, referitoare la transport, cazare și activitățile care se vor desfășura pe parcursul reuniunii.

Evenimentul se va derula în perioada 3-6 septembrie, fiind organizat de Episcopia Maramureșului și Sătmarului, cu sprijinul Mitropoliei Clujului, Maramureșului și Sălajului și al autorităților locale.

Comentarii Facebook


Știri recente