Întâlnire în cadrul Proiectului FORTE la Fundația Episcop Melchisedec din Roman

Cu binecuvântarea Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, în sala de conferințe a Fundației „Episcop Melchisedec” din Roman a avut loc luni, 22 aprilie, ședința de informare privind strategia de dezvoltare a serviciilor sociale din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, după cum ne-a precizat Constantin Gherasim, inspector pe probleme de tineret și mass-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

La această întâlnire au participat preotul Ioan Gherasimescu, vicar-administrativ, alături de părinții consilieri și inspectori ai Centrului Eparhial, precum și responsabili cu derularea proiectului „FORTE – formare trainică pentru un parteneriat social”.

După o scurtă prezentare a programului, celor prezenți le-au fost oferite informații cu privire la serviciile sociale oferite de Arhiepiscopie, după care a urmat au fost prezentate strategiile de dezvoltare a serviciilor sociale 2013-2016.

Întâlnirea s-a încheiat cu discuții pe marginea modului de a îmbogăți și susține activitatea social-filantropică a Bisericii.

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul României la spectacolul „Sf. Nicolae în mijlocul copiilor”: Apărător al dreptei credinţe şi învăţător al iubirii milostive

Patriarhul României a participat luni la ediția a 12-a Spectacolului cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor” şi a rostit un cuvânt de binecuvântare. Evenimentul a fost organizat de Sectorul învățământ şi activități cu tineretul al…