Întâlnire de lucru pentru proiectul Alege școala! la Craiova

Coordonatorii celor opt centre catehetice din Arhiepiscopia Craiovei împreună cu profesorii de religie implicați în proiectul de catehizare „Alege școala!” III s-au întâlnit în ședință de lucru cu pr. Ionuț Sandu, coordonatorul activităților de cateheză pe Mitropolia Olteniei, informează „Ziarul Lumina”.

Activitatea a avut loc la Centrul pentru persoane vârstnice „Mitropolit Firmilian”, al Arhiepiscopiei Craiovei, marți, 26 august. În acest sens, cei implicați au fost informați cu privire la următoarea etapă a proiectului, ce va fi demarată din luna septembrie a anului curent, privind completarea documentației pentru cei înscriși în grupele de catehizare.

Cele opt centre catehetice din Arhiepiscopia Craiovei sunt la Paraclisul mitropolitan „Sfântul Gheorghe Vechi” din Craiova, la Biserica Oota – Craiova, Biserica „Sfântul Nicolae” – Craiovița II, din Craiova, în Parohia Romanești din Craiova, la Biserica „Eroii neamului” din Craiova, în Parohia Ciutura, din Protoieria Craiova Nord, județul Dolj, la parohiile Strâmba-Jiu și Rovinari, din Protopopiatul Târgu Jiu Sud, județul Gorj.

Comentarii Facebook


Știri recente