Întâlnire de lucru în cadrul Proiectului FORTE din Episcopia Oradiei

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, în ziua de miercuri, 13 martie 2013, în sala festivă a Protopopiatului Oradea s-a desfășurat o nouă întâlnire din cadrul Proiectului FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social, cofinanțat din Fondul Social European prin POSDRU 93/3.3/S/62277 și implementat de Federația „Filantropia”, în parteneriat cu Instituto de Formation Integral (IFI) și SC Global Commercium Development S.R.L.

Întâlnirea s-a desfășurat sub forma unui atelier de lucru în care a fost parcursă o nouă etapă a procesului de realizare a planificării strategiei Eparhiei Oradiei. De la începutul acestui proces, până în prezent, au fost realizate: viziunea, misiunea, precum și direcțiile și obiectivele strategice și obiectivele operaționale pentru cele două domenii alese, respectiv domeniul social și dezvoltarea capacității organizatorice la nivelul Centrului Eparhial al Episcopiei Oradiei, după cum a precizat Pr. Laurențiu Lazăr.

Următorul pas în cadrul planificării strategice este realizarea planului de activități. Deoarece procesul de realizare a strategiei este unul participativ, și în cadrul acestei întâlniri a fost cerut aportul preoților din Eparhia Oradiei care au venit cu propuneri concrete de activități, ce urmează a fi incluse în planul operațional pentru primul an de implementare a strategiei.

Comentarii Facebook


Știri recente