Instalarea noului director al Seminarului Teologic și noului inspector școlar de religie, la Târgovişte

Miercuri, 1 iulie 2015, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgovişteia instalat, împreună cu domnul Prof. Sorin ion, Inspectorul Școlar General al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, și doamna Prof. Gabriela Istrate, Inspector Școlar General Adjunct, la Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur din Târgoviște, în cancelaria profesorală, în prezența profesorilor școlii, pe noul director al instituției, Pc. Arhidiac. dr. Bogdan Hrestic.

În cadrul evenimentului, domnul Prof. Sorin Ion, Inspectorul Școlar General, a dat citire deciziei de numire a noului director, mulțumind pentru întreaga activitate managerială a fostului director, Pc. Pr. dr. Mihai STAN, promovat Inspector de religie în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, ocazie cu care a dat citire și documentului de numire pentru noul inspector.

În cuvântul său, după cum aflăm de la Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviştei, Înaltpreasfinția Sa a reliefat importanța învățământului teologic seminarial pentru misiunea pastorală a Bisericii, arătând rolul formării teologice de calitate pentru viitorii misionari ai Bisericii noastre și evidențiind rolul educației religioase în societatea românească contemporană pentru edificarea de caractere morale și demne.

Comentarii Facebook


Știri recente